Vera Moet

Eigenlijk ben ik best wel trots op mezelf		

Zij heeft ontzettend veel doorzettingsvermogen en lef getoond om zich los te worstelen van haar leven vol tegenslagen voor haar 40ste.
Ondanks dat ze naar school is geweest, heeft het systeem haar onvoldoende kunnen klaarstomen voor een leven waarin lezen en schrijven de normaalste zaak van de wereld zijn. Ook dat heeft haar parten gespeeld maar nooit ontmoedigd.

Op haar 48e ging zij weer naar school en op haar 50e schreef zij haar eerste brief. Nu helpt zij andere laaggeletterden en is zij op vrijwillige basis Taalambassadeur bij Stichting ABC en vertelt ze overal haar verhaal. Zo wil ze anderen inspireren om haar voorbeeld te volgen en onafhankelijk te worden. Met hulp vragen is niets mis maar afhankelijk zijn en geen grip meer hebben op alledaagse dingen, dat is een brug te ver.

Vera is een goedlachse, spontane vrouw met haar hart op de tong. Voor haar gold echt: bij 40 begint het leven pas!

Wil je weten over Vera hoe zij zich 48 jaar als laaggeletterde wist te redden?
Dat kan. Bestel je eigen exemplaar van Topvrouwen.

 

Wat is jouw verhaal?

Ken jij ook een inspirerende vrouw? Ik ben altijd op zoek mooie verhalen. Zeker als ze internationaal georiënteerd zijn. Vertel me op facebook wie jou inspireert. Vergeet niet te vertellen waarom juist zij voor jou een inspiratiebron is. Zij maakt kans om in mijn volgende boek over inspirerende vrouwen te verschijnen en misschien neem ik wel een quote van jou op.

 

Wil jij met je eigen verhaal in één van de boeken? Ook dat kan. Stuur mij een bericht dan neem ik zsm contact met je op.

Geef een antwoord

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment