Tina Allton

Zet nooit je waarden opzij

Tina is streng opgevoed door haar Ghanese ouders. Ze vond dat ze als kind weinig ruimte had, maar ze accepteerde de situatie. Daardoor ontwikkelde ze een sterke mindset en een competitieve houding. Dat werd het begin van een positieve manier van leven waarin ze de mensen om haar heen veel liefde geeft. Moed en wilskracht zitten haar in het bloed.

Hoewel haar man haar koppig noemt, kan ze zich wel aanpassen. Ze wil mensen helpen en vindt zichzelf iemand die geeft. Maar als iemand probeert om haar zijn waarden op te leggen, zal zij zich daar fel tegen afzetten. Als ondernemer luistert ze soms niet naar haar onderbuikgevoel en ze realiseert zich nu dat dat een grote fout is. Haar hart wil altijd 110 procent geven.

 

Ben je nieuwsgierig naar de verhalen van de andere inspirerende vrouwen?
Bestel je eigen exemplaar van Vrouw, empower jezelf!.

 

Wat is jouw verhaal?

Ken jij ook een inspirerende vrouw? Ik ben altijd op zoek mooie verhalen. Zeker als ze internationaal georiënteerd zijn. Vertel me op facebook wie jou inspireert. Vergeet niet te vertellen waarom juist zij voor jou een inspiratiebron is. Zij maakt kans om in mijn volgende boek over inspirerende vrouwen te verschijnen en misschien neem ik wel een quote van jou op.

Wil jij met je eigen verhaal in één van de boeken? Ook dat kan. Stuur mij een bericht dan neem ik snel contact met je op.

inspirerende vrouwen