Sandra Timmerman

Ik mag en kan zelf bepalen wat ik met mijn rugzak doe

Sandra Timmerman is de dochter van Gert en Hermien. In hun carrière hebben ze 21 gouden platen mogen ontvangen. Sandra heeft een turbulente jeugd gehad. Het geloof heeft hierin een grote rol gespeeld. Nadat het gezin het geloof had afgezworen, draaide haar leven 180 graden. Optredens op feesten en partijen volgden en zelfs een reportage in de Playboy.

Doordat haar leven absoluut niet als gemiddeld getypeerd kan worden, draagt ze nu een rugzak vol mooie maar zeker ook minder mooie dingen met zich mee. Ze is op een punt in haar leven gekomen waarin ze zelf bepaalt wat ze met haar rugzak doet. Dat heeft ze mogen leren. Moedig deelt ze haar rijke levenservaring op het podium en in haar autobiografie. Tegelijkertijd verschijnt ook haar eerste CD.

Sandra is een positief ingestelde persoon die haar sterke punten onderkent. Ze maakt ook bewust gebruik van haar kwaliteiten. Ze schroomt niet om haar kwetsbaarheid te laten zien. Haar levensverhaal wil ze delen, niet om zichzelf ermee op de borst te kloppen maar om anderen een hart onder de riem te steken. Haar motto: ‘Wat ik kan, kan jij ook, ongeacht je omstandigheid.’

 

Ben je nieuwsgierig naar de verhalen van de andere inspirerende vrouwen?
Bestel je eigen exemplaar van Vrouw, empower jezelf!.

 

Wat is jouw verhaal?

Ken jij ook een inspirerende vrouw? Ik ben altijd op zoek mooie verhalen. Zeker als ze internationaal georiënteerd zijn. Vertel me op facebook wie jou inspireert. Vergeet niet te vertellen waarom juist zij voor jou een inspiratiebron is. Zij maakt kans om in mijn volgende boek over inspirerende vrouwen te verschijnen en misschien neem ik wel een quote van jou op.

Wil jij met je eigen verhaal in één van de boeken? Ook dat kan. Stuur mij een bericht dan neem ik snel contact met je op.

Inspirerende vrouwen