Regan Oelze

Ik heb geleerd mezelf niet meer met negatieve energie te omringen

Regan is opgegroeid in een warm en hecht gezin. Maar toen ze achttien jaar was, veranderde haar wereld. Ze moest zien om te gaan met haar eerste serieuze afwijzing toen ze niet werd toegelaten tot de beste school in de Verenigde Staten. Ze was er kapot van. Maar ze verzamelde moed en meldde zich aan bij de beste hotelschool ter wereld, hoewel ze nog nooit in het buitenland was geweest. Ze kwam door de zeer strenge selectieprocedure en ging haar droom achterna: naar Zwitserland. In 2008 kwam haar droom echter in gevaar toen ze te maken kreeg met de financiële gevolgen van de crisis. Tot overmaat van ramp verloor ze ook nog haar hechte familieband. Regan was vastbesloten om niet van school te gaan.
Ongeluk komt zelden alleen. Regan verloor haar geliefde zus van wie ze belangrijke levenslessen heeft geleerd. En dat terwijl ze ook nog eens midden in de scheiding van haar ouders zat. Ze kon hier niet goed mee omgaan en kreeg in het eerste schooljaar verschrikkelijke paniekaanvallen. Ze leerde dat je de dood nooit kunt accepteren, maar dat je het wel een plekje kunt geven in je leven. Regan is nog steeds bang om haar ouders te verliezen. Niet aan de dood maar aan rivaliteit. Haar grote droom is dat haar beide ouders bij haar afstuderen aanwezig zullen zijn. Ze is een ondernemend typetje en laat zien dat ze een vechter is, waardoor ze op het pad blijft dat haar helpt haar dromen te vervullen.

Ben je nieuwsgierig naar de verhalen van de andere inspirerende vrouwen?
Bestel je eigen exemplaar van Vrouw, empower jezelf!.

Wat is jouw verhaal?

Ken jij ook een inspirerende vrouw? Ik ben altijd op zoek mooie verhalen. Zeker als ze internationaal georiënteerd zijn. Vertel me op facebook wie jou inspireert. Vergeet niet te vertellen waarom juist zij voor jou een inspiratiebron is. Zij maakt kans om in mijn volgende boek over inspirerende vrouwen te verschijnen en misschien neem ik wel een quote van jou op.
Wil jij met je eigen verhaal in één van de boeken? Ook dat kan. Stuur mij een bericht dan neem ik snel contact met je op.

inspirerende vrouwen