Noleen Mariappen

Kom van de bank af en probeer het nog een keer

Inspirerende vrouwen

Het leven was moeilijk voor het gezin waaruit Noleen kwam. Er was armoede en ruzie en haar ouders hadden een moeilijke relatie met veel woede. Toch richtte Noleen zich altijd op het positieve, net zoals haar moeder het gezin ondanks alles bij elkaar probeerde te houden en haar vader deed wat hij moest doen om brood op de plank te krijgen. Dat was waar het om ging. Noleen is niet opgegroeid in een warm, gezellig nest. Toch wist ze kracht te putten uit en liefde te ervaren in de moeilijkste situaties, zelfs als alles bijna hopeloos leek. Liefde en moed maakten haar sterk en hielden haar op de been. Noleen weigerde op te geven waar de meeste mensen dat wel gedaan zouden hebben.

Hoewel ze heel hard werkte om haar leningen af te betalen, wist Noleen dat dit niet was wat ze echt wilde. Ze wilde een eigen bedrijf opzetten en voor zichzelf werken. Ze realiseerde zich dat dit de enige manier was om financieel onafhankelijk te worden. Ze heeft in het proces veel fouten gemaakt. Door sommige fouten verloor ze alles. Maar bij elke valkuil wist ze dat ze van de situatie moest leren, het accepteren en verder gaan. En dat is precies wat ze heeft gedaan!

 

Ben je nieuwsgierig naar de verhalen van de andere inspirerende vrouwen?
Bestel je eigen exemplaar van Vrouw, empower jezelf!.

 

Wat is jouw verhaal?

Ken jij ook een inspirerende vrouw? Ik ben altijd op zoek mooie verhalen. Zeker als ze internationaal georiënteerd zijn. Vertel me op facebook wie jou inspireert. Vergeet niet te vertellen waarom juist zij voor jou een inspiratiebron is. Zij maakt kans om in mijn volgende boek over inspirerende vrouwen te verschijnen en misschien neem ik wel een quote van jou op.

Wil jij met je eigen verhaal in één van de boeken? Ook dat kan. Stuur mij een bericht dan neem ik snel contact met je op.