Ninan Marshall

Ik heb mij vroeger altijd minderwaardig gevoeld

Hoewel Ninan zich Nederlandse voelt, heeft ze de Surinaamse cultuur met de paplepel ingegoten gekregen. Het heeft haar meer gevormd dan ze vroeger besefte. Hoewel ze eigenzinnig was, durfde ze tegelijkertijd niet echt zichtbaar te zijn. Haar gevoel voor eigenwaarde heeft ze moeten ontwikkelen. Sterk en hard zijn is voor Ninan nooit een probleem geweest. Nu is ze echter vanuit kwetsbaarheid een sterke vrouw.

Pas vier jaar geleden ontdekte Ninan dat ze op haar negende seksueel is misbruikt. Ze kwam erachter dat het haar zelfbeeld, haar vrouw-zijn en ook hoe ze in relaties staat, behoorlijk heeft bepaald. Ze wist dat ze het aan moest pakken, ze moest daar doorheen. Dit proces viel samen met de start van haar eigen bedrijf. Het was een moeilijke en heftige periode die het uiterste van haar vergde.

 

Ben je nieuwsgierig naar de verhalen van de andere inspirerende vrouwen?
Bestel je eigen exemplaar van Vrouw, empower jezelf!.

 

Wat is jouw verhaal?

Ken jij ook een inspirerende vrouw? Ik ben altijd op zoek mooie verhalen. Zeker als ze internationaal georiënteerd zijn. Vertel me op facebook wie jou inspireert. Vergeet niet te vertellen waarom juist zij voor jou een inspiratiebron is. Zij maakt kans om in mijn volgende boek over inspirerende vrouwen te verschijnen en misschien neem ik wel een quote van jou op.

Wil jij met je eigen verhaal in één van de boeken? Ook dat kan. Stuur mij een bericht dan neem ik snel contact met je op.

inspirerende vrouwen