Nelly van Gelder

Goed met mensen omgaan is als applaus krijgen na een optreden

 

‘Het balletmeisje’, zo noemt Nelly zichzelf. Ballet is haar passie en dat heeft zij haar hele leven uitgedragen. Ook al werd er soms neerbuigend gereageerd als ze te kennen gaf naar de Dansacademie te gaan: ze was toch geen ‘circusartiest’! Maar zelfs op leeftijd, zeker voor een danser, heeft zij nog voor publiek opgetreden.

Dit vertelt ze mij nadat ik een rondleiding heb gehad in één van de twee fastfoodzaken die ze al meer dan twintig jaar samen met haar man runt. Hoewel ik geen fan ben van fastfood, was ik helemaal onder de indruk van haar zaak die overduidelijk met liefde, zorg en aandacht is ingericht. Dat is ook iets waar Nelly trots op is.

En dan heb ik nog niet eens verteld wat zij heeft met Michael Jackson of over haar ontmoeting met Priscilla Presley.

Wil je weten wat dit balletmeisje drijft?
Dat kan. Bestel je eigen exemplaar van Topvrouwen.

 

Wat is jouw verhaal?

Ken jij ook een inspirerende vrouw? Ik ben altijd op zoek mooie verhalen. Zeker als ze internationaal georiënteerd zijn. Vertel me op facebook wie jou inspireert. Vergeet niet te vertellen waarom juist zij voor jou een inspiratiebron is. Zij maakt kans om in mijn volgende boek over inspirerende vrouwen te verschijnen en misschien neem ik wel een quote van jou op.

 

Wil jij met je eigen verhaal in één van de boeken? Ook dat kan. Stuur mij een bericht dan neem ik zsm contact met je op.

Geef een antwoord

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment