Marina Fernhout-Mollemans

Alles ervaren en doen, los van het geijkte		

Met de paplepel heeft Marina meegekregen dat het de normaalste zaak is om financieel onafhankelijk te zijn. Ze had haar moeder als voorbeeld. Logisch dus dat ze niet de geijkte paden heeft bewandeld. Dat begon al met de keuze om te gaan studeren aan een goed aangeschreven universiteit op haar vakgebied in plaats van de meest voor de hand liggende.

Het gezin van Marina werkt als team samen zodat iedereen zijn eigen passie kan vervullen. Diezelfde aanpak hanteert Marina op haar werk, een typische mannenwereld, waar zij met humor en zonder in te leveren op haar vrouwelijke kwaliteiten teamleden laat groeien. Marina werkt om zo veel mogelijk te kunnen genieten van het leven. Dat genieten bestaat onder andere uit reizen.

Wil je weten hoe Marina een carrière én genieten van het leven combineert?
Dat kan. Bestel je eigen exemplaar van Topvrouwen.

 

Wat is jouw verhaal?

Ken jij ook een inspirerende vrouw? Ik ben altijd op zoek mooie verhalen. Zeker als ze internationaal georiënteerd zijn. Vertel me op facebook wie jou inspireert. Vergeet niet te vertellen waarom juist zij voor jou een inspiratiebron is. Zij maakt kans om in mijn volgende boek over inspirerende vrouwen te verschijnen en misschien neem ik wel een quote van jou op.

 

Wil jij met je eigen verhaal in één van de boeken? Ook dat kan. Stuur mij een bericht dan neem ik zsm contact met je op.

Geef een antwoord

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment