Liesbeth Pool

Geld heb je niet nodig om leuke dingen te doen

Best opmerkelijk dat Liesbeth een heel diep geloof heeft, want ze heeft de Bijbel nooit gelezen en is niet gelovig opgevoed. Gedurende haar leven zijn er wonderbaarlijke dingen gebeurd waardoor zij zelf zegt dat het geloof naar haar toe gekomen is.

Zij moet elke dag de eindjes aan elkaar knopen om te overleven en is afhankelijk van de voedselbank. Ze heeft drastische stappen genomen om haar eigen leven in de hand te houden. En toch, als je met haar praat, voel je een bepaalde rijkdom die ze uitstraalt. Warm, hartelijk, sprankelend met twinkelende pretoogjes.

Liesbeth praat gepassioneerd over de dingen in het leven die wel kunnen. De kleine dingen waar ze van geniet. Het was prachtig om haar zo intens te zien genieten van haar tekentalent. Haar tekeningen zijn ware kunstwerkjes.

Wil je weten waar Liesbeth haar kracht uit haalt? Dat kan.
Bestel je eigen exemplaar van Topvrouwen.

 

Wat is jouw verhaal?

Ken jij ook een inspirerende vrouw? Ik ben altijd op zoek mooie verhalen. Zeker als ze internationaal georiënteerd zijn. Vertel me op facebook wie jou inspireert. Vergeet niet te vertellen waarom juist zij voor jou een inspiratiebron is. Zij maakt kans om in mijn volgende boek over inspirerende vrouwen te verschijnen en misschien neem ik wel een quote van jou op.

 

Wil jij met je eigen verhaal in één van de boeken? Ook dat kan. Stuur mij een bericht dan neem ik zsm contact met je op.

Geef een antwoord

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment