Kristien Langenakens

Voor alles bestaat een oplossing

Kristien is een Belgische vrouw die je niet alleen tegemoet straalt vanwege haar zorgvuldig op elkaar afgestemde kleding maar vooral vanwege haar zelfvertrouwen. Mede dankzij haar balletlessen is haar zelfvertrouwen gegroeid. Ze heeft daar geleerd echt naar haarzelf te kijken.

Na een (Belgische) universitaire studie tot Solvay Handelsingenieur heeft ze haar talent gebruikt om in de financiële wereld te werken. Dat heeft haar geleerd cijfers te doorgronden maar ook te voelen wat ze nu echt wil doen in het leven. De creatieve vrijheid van het ondernemerschap lonkte; ze kon dit niet langer onderdrukken. Dus begon ze twaalf jaar geleden als ondernemer.

Als alleenstaande moeder, met drie kinderen, laat ze zien dat het wel mogelijk is om succesvol te ondernemen. En haar kinderen ziet ze als een rijkdom waar ze elke dag intens van geniet.

 

Ben je nieuwsgierig naar de verhalen van de andere inspirerende vrouwen?
Bestel je eigen exemplaar van Vrouw, empower jezelf!.

 

Wat is jouw verhaal?

Ken jij ook een inspirerende vrouw? Ik ben altijd op zoek mooie verhalen. Zeker als ze internationaal georiënteerd zijn. Vertel me op facebook wie jou inspireert. Vergeet niet te vertellen waarom juist zij voor jou een inspiratiebron is. Zij maakt kans om in mijn volgende boek over inspirerende vrouwen te verschijnen en misschien neem ik wel een quote van jou op.

Wil jij met je eigen verhaal in één van de boeken? Ook dat kan. Stuur mij een bericht dan neem ik snel contact met je op.

inspirerende vrouwen