Josette Dijkhuizen

Ik denk dat ik het gewoon goed heb gedaan

Geboren als nakomertje in een arbeidersgezin. Haar moeder was waarschijnlijk dik tevreden geweest als haar dochter was getrouwd, een paar kindertjes had gekregen en huisvrouw was geworden.

Het kleine, stille, rustige, brave meisje ontpopte zich echter als een zelfverzekerde, gepassioneerde, intelligente vrouw met een missie. Haar missie en passie kan ze natuurlijk het beste zelf vertellen, zie www.josettedijkhuizen.nl.

De eerste keer dat ik haar zag, vertelde ze over het project Krachtbedrijf. Ze stond geëmotioneerd en vol passie te vertellen hoe trots ze was op al die ondernemende vrouwen die zich vanuit een achterstandssituatie hadden weten te ontwikkelen tot ondernemers in de dop. Ze raakte mij met haar enthousiasme.

Josette weet menigeen te inspireren en te motiveren doordat ze vanuit haar authenticiteit handelt. Eén van de hoogtepunten in haar carrière is dat zij de VN toe mocht spreken en namens de Nederlandse vrouwen een volledig onafhankelijk statement mocht voordragen.

Wil je weten hoe Josette haar eigen levenspad heeft uitgestippeld? Dat kan.
Bestel je eigen exemplaar van Topvrouwen.

 

Wat is jouw verhaal?

Ken jij ook een inspirerende vrouw? Ik ben altijd op zoek mooie verhalen. Zeker als ze internationaal georiënteerd zijn. Vertel me op facebook wie jou inspireert. Vergeet niet te vertellen waarom juist zij voor jou een inspiratiebron is. Zij maakt kans om in mijn volgende boek over inspirerende vrouwen te verschijnen en misschien neem ik wel een quote van jou op.

 

Wil jij met je eigen verhaal in één van de boeken? Ook dat kan. Stuur mij een bericht dan neem ik zsm contact met je op.

2 reacties

  1. Josette Dijkhuizen is voor mij DE topvrouw.
    Ik ben zo een vrouw uit een ‘ achterstand-situatie’ ,,,,,,
    Door Josette, haar inspiratie, haar stimulatie en haar geloof in mij ben ik met een positief advies van Josette’s Krachtbedrijf bezig mijn eigen bedrijf op te zetten, een Stichting waar dieren van mensen die in de opvang terecht komen tijdelijk kunnen verblijven.
    Uit Josette’s Krachtbedrijf heb ik niet alleen zelfvertrouwen, lef en ondernemers zin gewonnen maar ook mooie banden opgebouwd met de mede-krachtvrouwen en is mijn sociaal netwerk gigantisch gegroeid.

Geef een antwoord

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment