Jolanda Urbano

Ik heb genoeg liefde voor iedereen		

Geboren in Colombia, heeft zij een leven gehad dat niet bepaald over rozen ging. Ze heeft haar hele leven moeten knokken. Eenzaamheid, altijd geldgebrek, geen werk en als er al werk was, dan lange, hele lange werkdagen, beroofd van loon, de dreiging om het land uitgezet te worden terwijl je niet illegaal in Europa bent, getrouwd zijn met iemand die geen enkel verantwoordelijkheidsgevoel heeft en uiteindelijk van hem scheiden terwijl je hem al jaren niet hebt gezien.
Kun jij je dit voorstellen? Echt geen meisjesdroom!

Het overkwam Jolanda. Waarom? Ze wilde een beter leven voor haar en haar dochter.
Om dat te bereiken, moest ze een ingrijpend besluit nemen dat ver buiten haar comfortzone lag. Ze nam de uitdaging aan maar kwam wel de nodige obstakels op haar levenspad tegen.

Jolanda laat zien dat als je ‘waarom’ dringend genoeg is, je meer aankan dan je in eerste instantie zou denken. Zelfs als zij het zelf moeilijk heeft, blijft Jolanda oog hebben voor de problemen van anderen. Want zij wil dat niemand het gevoel heeft er alleen voor te staan zoals zij dat had.

Wil je meer weten over Jolanda haar levenspad en leren waartoe jij in staat bent?
Dat kan. Bestel je eigen exemplaar van Topvrouwen.

 

Wat is jouw verhaal?

Ken jij ook een inspirerende vrouw? Ik ben altijd op zoek mooie verhalen. Zeker als ze internationaal georiënteerd zijn. Vertel me op facebook wie jou inspireert. Vergeet niet te vertellen waarom juist zij voor jou een inspiratiebron is. Zij maakt kans om in mijn volgende boek over inspirerende vrouwen te verschijnen en misschien neem ik wel een quote van jou op.

 

Wil jij met je eigen verhaal in één van de boeken? Ook dat kan. Stuur mij een bericht dan neem ik zsm contact met je op.

Geef een antwoord

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment