Ingun Bol-de Bock

Ik heb echt moeten leren om mijn eigen leven te leiden

Ingun Bol-de Bock komt uit een gezin met een echte werknemersmentaliteit. Ze heeft niet de opleiding genoten die ze wilde en bovendien heeft ze niet van huis uit de positieve stimulans meegekregen om haar dromen te realiseren. Dat proces heeft ze om weten te keren. Ze heeft er bewust voor gekozen om haar dochters in liefde op te voeden met een eigen wil en eigen keuzes.

Met haar man en beste maatje Peter, met wie ze al 34 jaar haar leven deelt, heeft ze gemiddeld nergens langer dan twee jaar gewoond. Niet omdat het moest, maar omdat ze gekozen heeft voor het avontuur. Dat avontuur zat ook in het ondernemerschap. Sinds twaalf jaar is ze ondernemer en wel volgens een businessmodel dat in eerste instantie indruiste tegen haar eigen opvatting. Toch bleek juist dat businessmodel haar te geven wat ze zocht: een eigen bedrijf waarin ze de lat hoog kon leggen, dat haar grote vrijheid geeft maar dat ook de ruimte geeft om haar succes te delen met anderen.

Ingun wil mensen inspireren en motiveren om in beweging te komen. Want beweging leidt tot resultaat. En met name vrouwen die in beweging komen en hun lat hoog leggen, zijn volgens Ingun de motor om mooie, maatschappelijke veranderingen teweeg te brengen. Waarom? Omdat vrouwen over het algemeen werken vanuit hun hart. En dat is de energie die de wereld zo nodig heeft.

 

Ben je nieuwsgierig naar de verhalen van de andere inspirerende vrouwen?
Bestel je eigen exemplaar van Vrouw, empower jezelf!.

 

Wat is jouw verhaal?

Ken jij ook een inspirerende vrouw? Ik ben altijd op zoek mooie verhalen. Zeker als ze internationaal georiënteerd zijn. Vertel me op facebook wie jou inspireert. Vergeet niet te vertellen waarom juist zij voor jou een inspiratiebron is. Zij maakt kans om in mijn volgende boek over inspirerende vrouwen te verschijnen en misschien neem ik wel een quote van jou op.

Wil jij met je eigen verhaal in één van de boeken? Ook dat kan. Stuur mij een bericht dan neem ik snel contact met je op.

Inspirerende vrouwen