Fabienne Chapot

Ik heb eigenlijk gewoon mijn hart gevolgd

Zij heeft zich ontwikkeld tot een topmodeontwerpster. Ze is dynamisch, energiek en met haar 33 jaar, staat ze aan het hoofd van haar succesvolle bedrijf Fab. dat inmiddels meer dan 400 verkooppunten telt. Tassen, portemonnees, schoenen, alles wat een eigentijdse vrouw wil, vind je bij Fab..

Fabienne heeft haar eigen fabrieken in Indonesië en India die worden gerund naar Nederlandse maatstaven. Bij de start had ze haar eigen zorgen, verlangens, twijfels en angstige momenten. Met passie en vol goede moed is zij toch begonnen. Tegelijkertijd was zij realistisch en bewaakte ze goed haar eigen grenzen: ze had vooraf  bewust erover nagedacht op welk moment ze zou moeten stoppen om toch weer een betaalde baan te nemen.

Een leven waar menige vrouw van droomt, dat is het leven van Fabienne. Uiteraard is haar dat niet aan komen waaien. Fabienne vertelt over de ups en downs en over hoe zij haar droom waar heeft kunnen maken.

Ben je nieuwsgierig naar de verhalen van de andere Topvrouwen?
Bestel je eigen exemplaar van Topvrouwen.

 

Wat is jouw verhaal?

Ken jij ook een inspirerende vrouw? Ik ben altijd op zoek mooie verhalen. Zeker als ze internationaal georiënteerd zijn. Vertel me op facebook wie jou inspireert. Vergeet niet te vertellen waarom juist zij voor jou een inspiratiebron is. Zij maakt kans om in mijn volgende boek over inspirerende vrouwen te verschijnen en misschien neem ik wel een quote van jou op.

 

Wil jij met je eigen verhaal in één van de boeken? Ook dat kan. Stuur mij een bericht dan neem ik zsm contact met je op.

Geef een antwoord

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment