Elisabeth Werter

Mij geeft het bevrediging dat ik kan laten zien

wat ik met mijn talenten heb bereikt

Door de keuze te maken om te trouwen met haar vakantieliefde heeft ze in haar kinderen twee culturen samengebracht. Ze heeft daarvoor een strijd moeten leveren om trouw te blijven aan haar eigen Nederlandse normen en waarden. In haar verhaal laat zij zien dat de combinatie kinderen opvoeden en carrière maken, heel goed samen gaat.

Op het eiland Lesbos (Griekenland) dat een gesloten gemeenschap kent, heeft ze een brug weten te slaan tussen de onafhankelijke wereldbeelden die ze heeft meegekregen tijdens haar jeugd en het leven op Lesbos dat daarbij vijftig tot zestig jaar ‘achterliep’. Ondanks alles heeft ze haar onafhankelijkheid weten te behouden.

Ze heeft de ambitie om haar kennis en talent in te zetten door in Nederland een kenniscentrum voor vrouwelijke ondernemers op te bouwen. Met als doel de krachten te bundelen, zodat vrouwelijke ondernemers elkaar verder kunnen helpen met hun eigen expertise.

Elisabeth Werter is een innemende persoonlijkheid, die haar kwaliteiten goed kent. Vol vertrouwen zet ze deze kwaliteiten in om haar doel te bereiken.

 

Ben je nieuwsgierig naar de verhalen van de andere inspirerende vrouwen?
Bestel je eigen exemplaar van Vrouw, empower jezelf!.

 

Wat is jouw verhaal?

Ken jij ook een inspirerende vrouw? Ik ben altijd op zoek mooie verhalen. Zeker als ze internationaal georiënteerd zijn. Vertel me op facebook wie jou inspireert. Vergeet niet te vertellen waarom juist zij voor jou een inspiratiebron is. Zij maakt kans om in mijn volgende boek over inspirerende vrouwen te verschijnen en misschien neem ik wel een quote van jou op.

Wil jij met je eigen verhaal in één van de boeken? Ook dat kan. Stuur mij een bericht dan neem ik snel contact met je op.

Inspirerende vrouwen