Audrey Soekhradj

Reik naar de maan en pluk wat sterren		

Ondernemer, loopbaanadviseur en auteur van het boek ‘Topvrouwen’ vindt het nog steeds lastig op de voorgrond te staan, hoewel ze energiek en vol zelfvertrouwen overkomt. ’Ik zie me als een gewone vrouw die geleerd heeft een tegenslag niet te zien als falen. Als ik niet meer zou opstaan dan zou ik pas gefaald hebben. Zonder passie leven is voor mij leven zonder de zon. En verder vertrouw ik op mijzelf en de mensen om mij heen. Daar zit mijn kracht!’

Net als zo veel vrouwen heeft Audrey ondanks haar succes ook haar onzekerheden. Daar is niks mis mee. Wat telt, is hoe je ermee omgaat. En als dat zodanig is dat je anderen ook nog eens kunt motiveren en inspireren ondanks je eigen twijfels en tegenslagen, dan ben je in de ogen van Audrey een Topvrouw.

Een aantal van deze Topvrouwen portretteert Audrey in haar boek. Om jou te inspireren te geloven in jezelf. Want ook jij bent een Topvrouw!

Wil je meer weten over het interview met Audrey en zie hoe zij elke dag het verschil probeert te maken?
Dat kan. Bestel je eigen exemplaar van Topvrouwen.

 

Wat is jouw verhaal?

Ken jij ook een inspirerende vrouw? Ik ben altijd op zoek mooie verhalen. Zeker als ze internationaal georiënteerd zijn. Vertel me op facebook wie jou inspireert. Vergeet niet te vertellen waarom juist zij voor jou een inspiratiebron is. Zij maakt kans om in mijn volgende boek over inspirerende vrouwen te verschijnen en misschien neem ik wel een quote van jou op.

 

Wil jij met je eigen verhaal in één van de boeken? Ook dat kan. Stuur mij een bericht dan neem ik zsm contact met je op.

Geef een antwoord

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment