Annemiek van Lier

Ik ben wel iemand die anderen uitdaagt		

Zij is moeder en stiefmoeder van een samengesteld gezin met zes kinderen. Je zou denken dat ze daaraan haar handen vol heeft. Maar ze heeft daarnaast ook haar eigen bedrijf Raiseandshine dat trainingen verzorgt voor kinderen en hun ouders om kinderen te helpen veilig op te groeien. In de training leren kinderen bijvoorbeeld dat ze kunnen leren van hun fouten, dat ze problemen stapje voor stapje kunnen oplossen en hoe ze prettig en duidelijk kunnen communiceren met hun vriendjes, ouders en andere volwassenen.

Dat is ook zoals Annemiek leeft. Met heldere en duidelijke communicatie, ook al is dat niet altijd wat je als mens wilt horen. Maar met zes ‘eigen’ kinderen moet je ook duidelijk zijn en grenzen weten te stellen. Haar eigen grenzen heeft ze ook geleerd steeds beter te bewaken.

Wil je weten hoe Annemiek haar mannetje staat?
Dat kan. Bestel je eigen exemplaar van Topvrouwen.

 

Wat is jouw verhaal?

Ken jij ook een inspirerende vrouw? Ik ben altijd op zoek mooie verhalen. Zeker als ze internationaal georiënteerd zijn. Vertel me op facebook wie jou inspireert. Vergeet niet te vertellen waarom juist zij voor jou een inspiratiebron is. Zij maakt kans om in mijn volgende boek over inspirerende vrouwen te verschijnen en misschien neem ik wel een quote van jou op.

 

Wil jij met je eigen verhaal in één van de boeken? Ook dat kan. Stuur mij een bericht dan neem ik zsm contact met je op.

Geef een antwoord

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment