Agartha Frimpong

Zolang je gelooft in jezelf, kun je alles		

Geboren en getogen in Ghana. Daar leerde ze dat het niet gewoon was voor een vrouw om te fietsen. Dat was iets voor mannen. En waar komt Agartha na enige omzwervingen uiteindelijk terecht? In Nederland, fietsland bij uitstek!

Als ouderling helpt ze dagelijks vrouwen die tegen allerlei problemen aanlopen. Ze zag dat nog meer buitenlandse vrouwen niet konden fietsen. Als ze zouden leren fietsen, zou hen dat toch een stuk mobieler maken. Bovendien is fietsen veel goedkoper dan met het openbaar vervoer. Maar ja, wat doe je als je zelf niet kan fietsen? Gewoon leren dus en tegelijkertijd anderen daarmee helpen.

Dat is Agartha ten voeten uit. Ondertussen fietst ze zelf en heeft ze een fietsschool opgezet voor vrouwen. Dankzij haar initiatief hebben meer dan 800 vrouwen leren fietsen en hun onafhankelijkheid en vrijheid kunnen vergroten.

Wil je weten hoe Agartha dat gedaan heeft?
Dat kan. Bestel je eigen exemplaar van Topvrouwen.


Wat is jouw verhaal?

Ken jij ook een inspirerende vrouw? Ik ben altijd op zoek mooie verhalen. Zeker als ze internationaal georiënteerd zijn. Vertel me op facebook wie jou inspireert. Vergeet niet te vertellen waarom juist zij voor jou een inspiratiebron is. Zij maakt kans om in mijn volgende boek over inspirerende vrouwen te verschijnen en misschien neem ik wel een quote van jou op.

 

Wil jij met je eigen verhaal in één van de boeken? Ook dat kan. Stuur mij een bericht dan neem ik zsm contact met je op.

Geef een antwoord

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment