Mala Eckhardt
Noleen Mariappen
Sandra Timmerman
Inspirerendevrouwen.nl
Ingun Bol-de Bock
Tina Allton portret
Regan Oelze

Bestellen

€ 19,95 en € 2,25 verzendkosten.

In Vrouw, empower jezelf!, vertellen tien ondernemende vrouwen openhartig over hun moed, de manier waarop ze op geheel eigenzinnig wijze hun dromen proberen te realiseren en dat ze zich regelmatig moeten aanpassen aan hun omgeving. Hoe ze daarmee omgaan vertellen Regan Oelze, Mala Eckhardt, Noleen Mariappen, Sandra Timmerman, Elisabeth Werter, Ingun Bol-de Bock, Tina Allton, Kristien Langenakens, Ninan Marshall en Salima el Idrissi.

Vrouw empower jezelf!

Het voorwoord is geschreven door Christine Swart, Managing Director WOMEN Inc., die vrouwen oproept om de volgende stap te zetten in hun leven. Wat je daarvoor nodig hebt, zijn drie vaardigheden: je moet een doel (kunnen) stellen, genoeg lef hebben om de stap te zetten en de juiste vraag aan het juiste netwerk kunnen stellen.

De verhalen in Vrouw, empower jezelf! hebben mij geleerd om mijn eigen situatie te relativeren. Daarmee bedoel ik niet dat ik mijn situatie bagatelliseer. Want mijn gezwoeg en teleurstellingen zijn net zo aangrijpend omdat ik ze voel. Net zoals jij jouw tegenslagen zelf moet verwerken. Maar de verhalen hebben mij wel geleerd hoe anderen omgaan met tegenslagen. Een belangrijke les was dat ik tegenslagen mag accepteren en dat ze een onderdeel van mijn leven mogen zijn. Ze horen erbij want zonder die tegenslagen zou ik niet de persoon zijn die ik vandaag ben. En dat geldt natuurlijk ook voor jou. Jij bent immers die krachtige, sterke vrouw mede dankzij die tegenslagen. Want die hebben je geleerd om te zijn wie je nu bent.

Vrouw empower jezelf

Bestellen

Is er een mooier cadeau dan zelfinzicht te geven aan jezelf of aan iemand anders tijdens de komende feestdagen? En dat verpakt in prachtige, ontroerende verhalen? Plaats dan hieronder je bestelling. 

€ 19,95 en € 2,25 verzendkosten.