www.inspirererendevrouwen.nl

Sabriyé Dubrie(45) is alleenstaande moeder met 2 kinderen.
Ze is ondernemer en meer over haar kan je vinden op www.gangstagoddesses.com.

 

The love of my life …

 

In 2014 heb ik online een jongeman uit India ontmoet. Het klikte direct en spraken binnen een maand over een leven samen. Maar hij stond op het punt uitgehuwelijkt te worden. Hoewel dat huwelijk er nooit van gekomen is, heeft hij wel zes maanden lang het contact verbroken. Ondanks dat hij zijn best deed, kon hij mij gewoon niet vergeten en nam dus weer contact met mij op. In 2015, ook al had hij stiekem toch een vriendinnetje, groeiden we steeds dichter naar elkaar toe.

 

In september 2015 werd ik uitgenodigd voor het huwelijk van een gezamenlijke vriend in India. Ik ging en vond het spannend om de man waar ik van hield te zien. Maar die man weigerde met mij te praten vanaf het moment dat hij wist dat ik naar India zou gaan. Dat hield hij vol totdat ik in India arriveerde. Ik voelde me soms angstig, bedroefd maar vol goede moed want ik bleef mijn liefde voor hem voelen. Door mijn volhardendheid kon hij me niet langer van zich afhouden, vertelde hij me later. We werden geliefden.

 

Hierna brak een heerlijke tijd in India aan. Het mooiste moment was de nacht voordat ik vertrok. Ik heb zijn adres opgezocht op internet, stond voor een woning waar ik niet zeker van was dat het zijn adres was. Maar ik bleek het juiste huis te hebben. Hoewel hij het huis vol visite had, kwam hij gelijk naar mij toe en zijn we een stukje gaan rijden. Aan het einde hield hij mijn handen vast. Mijn hart ging als een razende tekeer. Hij keek liefdevol in mijn ogen en ik denk dat we wel vijf minuten zo zaten, echt in een pure liefdesenergie. Ik heb nog nooit iemand zo diep liefgehad, of mij door iemand zo geliefd gevoeld. Het was spectaculair. Toen ik vertrok hadden we het zelfs over hoe we een toekomst samen mogelijk konden maken.

 

Na mijn terugkeer in Nederland heeft hij in een periode van vijf maanden al het contact verbroken. Hij kon het niet liefdevol afsluiten. Nadat ik huilend een appje had ingesproken, gaf hij aan dat ik toch inmiddels wel door moest hebben dat hij niet van mij hield. Ik weet zeker dat het niet een gebrek aan liefde is – maar je kunt niet met iemand in discussie gaan over zijn gevoelens. Dus ik heb het geaccepteerd, hoe pijnlijk dat ook was.

 

In India zijn ‘love marriages’ niet gebruikelijk en zeker niet met een vrouw die veel ouder is. Kinderen worden ook ingeprent dat zij niet mogen kiezen voor liefde want dat is een daad van egoïsme en zou de familie-eer schaden. Dus snap ik zijn dilemma en moet de keuze tussen zijn geliefde en de familie-eer een enorme worsteling voor hem zijn geweest.

 

Voor mij is het zo ontzettend de moeite waard geweest. Ik heb een enorme persoonlijke groei meegemaakt. Dat heeft ertoe geleidt, dat ik sinds ik terug ben, een heel nieuw bedrijf heb opgezet – wat volledig afgestemd is op mijn levensmissie.

 

Voor iedereen die vanaf een afstandje meekeek was hij gewoon een ongelofelijke hufter die mij aan het lijntje hield. Wat ze niet begrepen was dat ik mijn hart vertrouwde en dat ik mij overgaf om het te volgen en dat gevoel zit nu rotsvast in mijn lijf.  Ik heb mogen ervaren in een niet-zakelijke context. Dit vertrouwen op mijn gevoel leverde me het lef op om mijn droombedrijf op te richten.

 

Wat ben ik blij dat ik naar mijn eigen hart heb geluisterd. Natuurlijk was het ongelofelijk pijnlijk wat er gebeurd is. I was heart broken, maar ik ben vandaag waar ik nu ben omdat ik het proces vertrouwde. Omdat ik deze man lief had met heel mijn hart en ziel en omdat ik het lef had om naar mijn eigen hart te luisteren en bij hem te zijn. Zou ik afgehaakt hebben, had ik waarschijnlijk in plaats van de dankbaarheid die ik nu richting hem voel negatieve gevoelens gehad. Iemand haten of iets kwalijk nemen, schaadt uiteindelijk maar één persoon en dat ben jezelf.

 

Wat we uiterlijk als realiteit waarnemen, is vaak niet wat er echt achter de schermen gebeurt. Als je erop vertrouwt dat alles wat je meemaakt een zegening is, ook al kun je het nog niet zo zien, dan ontstaan er wonderen in je leven zoals het mij geïnspireerd heeft een nieuw bedrijf op te zetten, dat echt helemaal aansluit op wie ik ben.

 

Het thema van het volgende interactieve boek met inspirerende vrouwen gaat over liefde en ambitie. Is dit verhaal een inspirerend verhaal en wil je meer weten over dit verhaal? Dat kan. Vertel mij waarom dit verhaal jou inspireert en wellicht is Sabriyé één van de inspirerende vrouwen in het volgende interactieve boek van inspirerende vrouwen.

 

Wil je hier jouw verhaal zien en kans maken om één van de inspirerende vrouwen te worden? Dat kan door contact met mij op te nemen. Stuur een mail naar info@inspirerendevrouwen.nl.